Циљ предмета

Циљ предмета је упознавање студената са основним параметрима квалитета и безбедности најзначајнијих сточарских производа односно меса, млека, јаја, меда. Поред овога студенти ће бити упознати са најзначајнијим контаминентима који угрожавају безбедност сточарских производа, као и стандардима и програмима који омогућавају производњу здравствено безбедне хране.

Предметни наставник

др Игор Јајић, редовни професор

III спрат, канцеларија бр 4

тел. 021 4853494

igor.jajic@stocarstvo.edu.rs


др Саша Крстовић, доцент

III спрат, канцеларија бр 8

тел. 021 4853525

sasa.krstovic@stocarstvo.edu.rs

Термини

Предавања:

  • уторак 12-13 h

  • четвртак 8-10 h


Вежбе:

  • петак 14-18 h